HTML

"Én élni Kanada"

Friss topikok

Archívum

Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon!

2012.08.29. 21:59 PanniPorter

kanada_6_1346270304.jpg_800x567

 

 

2012 augusztusában úgy döntöttem Kanada felé veszem az irányt. Mindössze 1 hónap és indul is a repülőm. Ilyen gyorsan pörögnek az események. Addig gondosan elő kell készítenem mindent, mik a látnivalók, hol találok szállást, munkát, kikkel lehet barátkozni, stb.

 

 

4 éves külföldi pályafutásom után, most mélyebb vízre evezek. Első utamon bátyám is velem tart. Igyekszem veletek minden információt megosztani és a legendákat igaz történetekké alakítani. Új életcélokkal, reményekkel kelek útnak, remélem ezzel másoknak is erőt adva, hogy az újtól és a változásoktól nem kell félni.

Új mottóm: „Live your dreams!”

Baráti üdvözlettel: Panni Porter

 

1 komment

Címkék: nem a és ország világ az nagy határ két angolul közötti védett pedig leghosszabb terjed ország. kontinens területe Canada Amerikai Kanada Egyesült határos (angolul franciául ejtése [ˈkænədə] [kanada]) észak-amerikai részét lefedő Atlanti-óceántól Csendes-óceánig északon Jeges-tengerig ér. Délen északnyugaton Államokkal határa.

A bejegyzés trackback címe:

https://canadiandreams.blog.hu/api/trackback/id/tr314740576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lapos Elemer 2012.11.02. 00:58:33

nyugat vagy kelet? dolgozol is vagy csak nyaralgatsz?
süti beállítások módosítása